Deze bestelwebsite is bedoeld voor alle relaties van Schell Industries B.V. die snel en efficiënt onderdelen voor de hoog/laag-bedden en toebehoren willen bestellen.

Bestellen via deze bestelwebsite kent vele voordelen:

  • Vind snel de juiste onderdelen voor uw Schell Industries product door de zoekbalk te gebruiken of door de verschillende filters te gebruiken. Zo kunt u makkelijk alle beschikbare onderdelen zien per bedtype, type onderdeel (bijvoorbeeld: wielen, rempedaal, motor, handset etc.) of merk.
  • U hoeft slechts één keer een account te maken en kunt vervolgens direct een bestelling plaatsen.
  • Door de duidelijke foto’s per onderdeel kunt u nog sneller zien of u het juiste onderdeel bestelt. Hiermee voorkomt u foute leveringen.
  • Na bestelling ontvangt u direct een bevestiging per mail en zal Schell Industries uw bestelling  zo snel mogelijk verwerken.

Indien de onderdelen op voorraad zijn, zullen deze binnen 5 werkdagen bij u geleverd worden.

Op deze onderdelen-website worden niet alle onderdelen van Schell Industries producten aangeboden. Indien u een artikel niet kunt vinden vragen wij u contact op te nemen en bij uw bericht een omschrijving/typenummer van het onderdeel en het batchnummer van het desbetreffende bed te noteren.

Het kan zijn dat de bevestiging  niet in de normale e-mail inbox terecht is gekomen, maar in uw spam/ongewenste e-mail box. Controleer uw spam/ongewenste e-mail inbox. Door in te loggen op uw account kunt u ook uw recente bestellingen zien.  Indien u nergens uw bestelling terug kunt zien – raden wij u aan contact op te nemen.